Asunto Agentit - lupa välittää

Ammattitaitoinen ja kouluttautunut henkilökunta palvelee sinua kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa. Tervetuloa Asunto Agenttien asiakkaksi.

Teijo Korpela

Teijo Korpela

YO - merkonomi 1999
Suomen paras johtajakoulutus, eli RUK. Kurssi 215 Saga
KED Kiinteistöedustajan tutkinto 2002
Laillistettu kiinteistönvälittäjä 2002
Alaan liittyviä koulutuksia mm. kosteusvauriot asuntokaupan sopimusteknillisenä ongelmana 2007
Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Tunnus: 402000/151

Kielitaito

Englanti

Referenssit

Haminan yrittäjät, Nuori yrittäjä palkinto vuonna 2009. Tunnustus nuorena aloitetusta yritystoiminnasta ja sen menestyksellisestä hoitamisesta.

Erikoisosaaminen / vahvuus

Asunto ja kiinteistösijoittaminen, uudiskohteet. Toki kaikki muukin hoituu todistetulla ja ylläpidetyllä ammattitaidolla.

Soita: 040 831 5580


Teija Karnaattu

Teija Karnaattu

Vahva asuntokaupan ammattilainen.

Vastaava hoitaja
LKV
YKV, ylemmän kiinteistönvälittäjän diplomi
AKA-Asunnot, Auktorisoitu kiinteistöjen arvioitsija
Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Tunnus: 402705/66

Pätevyys ratkaisee! I LOVE MY WORK <3 Viiden tyttären äiti, jotka huolehtivat, että äiti pysyy hyvässä työvireessä!

Soita: 0400 728 549


Alina Lagoda

Alina Lagoda

LKV – Laillistettu kiinteistönvälittäjä
LVV – Laillistettu vuokravälittäjä
Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Tunnus: 402000/399

Suhtaudun työhöni syvällä intohimolla ja olenkin onnellinen ja kiitollinen asiakaskunnastani, joka palaa luokseni aina uudelleen ja uudelleen.

Kokemus alalta:
Vuodesta 2008 Asunto Agenttien palveluksessa, kokemusta kiinteistönvälitysalalta kuitenkin jo aiemmin.

Erityisosaaminen:
Asiakaspalvelua myös venäjän kielellä
Aina iloista ja elämänmyönteistä palvelua. Kielitaito
venäjä
suomi

Soita: 040 848 1673


Lyhyt historiikki

Agenttien menestystarina alkoi maaliskuussa 2000. Toimipiste perustettiin Haminassa sijaitsevaan Neuvottoman kylään, joka oli mukava ja viihtyisä paikka sekä sieltä oli lyhyt ajomatka niin Haminaan kuin Kotkaankin. Avajaisia vietettiin 1.4. ja vaikka monet kuvittelivatkin tämän olevan vain aprillipila ja povasivat yrityksen uraa lyhyemmäksi kuin kananlento, niin vuosien varrella ovat kyllä joutuneet sanansa nielemään.

Aluksi yrityksessä työskentelivät vain Teija ja Heidi. Teijo liittyi mukaan heinäkuussa, kun oli saanut kansalaisvelvollisuutensa suoritettua Suomen armeijan leivissä. Heidi lähti kuitenkin syksyllä luomaan uraa muualla ja 2001 alkuvuodesta Anne liittyi joukkoon.

Periksi antamattomalla asenteella, hurtilla huumorilla ja ahkeralla työnteolla Agentit vakiinnuttivat asemansa Eteläisen Kymenlaakson parhaimpana (kirjoittajan oma mielipide =) ) kiinteistönvälitystoimistona. Yritys tulikin tunnetuksi erityisesti nuorekkaasta imagostaan, hauskoista mainoskuvistaan sekä lentävistä mainoslausahduksista ja –runoista.

Työmäärän yhä kasvaessa oli selvää että lisää työvoimaa tarvittiin. Kesällä 2006 Heidi palasikin remmiin. Samalla kävi selväksi että pieni Neuvottoman toimisto alkoi käydä ahtaaksi, joten oli aika tiirailla isompia tiloja. Sopiva paikka löytyikin Haminan keskustasta Sibeliuskadulta, jonne toimisto muutti keväällä 2008. Alina tuli jengiin mukaan pari viikkoa myöhemmin.

Asiakkailta saatujen kiitoksien lisäksi suuri tunnustus yritykselle (ja Teijolle) oli vuonna 2009 myönnetty Vuoden Nuori Yrittäjä –palkinto. 2010 vietettiin jo 10-vuotisjuhlaa, eiköhän se viimeistään laittanut epäilijöille luun kurkkuun.

Marraskuussa 2010 yrityksen nimi muuttui Vehkalahden Asuntoagentti & Guide Ky:stä Kymen Asunto Agentti Ky LKV:ksi.

Tänä päivänä

"Aktiivista ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Etelä-Kymenlaakson alueella".

Toimintamme keskittyy tällä hetkellä pääasiallisesti Pyhtää-Kotka-Hamina-Virojoki-Miehikkälä alueille. Agenttien kautta on näiden vuosien aikana ollut välityksessä useita kohteita, useat jo useampaan kertaan eli asiakasuskollisuus on ollut hyvä. Alan lainsäädännön ja markkinoinnin muuttuessa ylläpidämme jatkuvasti ammattitaitoamme mm. Kiinko:n järjestämillä kursseilla ja koulutuksilla. Henkilökuntamme uudistui merkittävästi 2011 vuoden lopussa ja 2012 alussa. Uusina välittäjinämme aloittivat myyntialan ammattilaiset Anssi ja Toni joiden päävastuualueiksi asetettiin Kotka ja Karhula.

Tällä hetkellä välityksessämme on jatkuvasti n. 120 (+/- 10) myyntikohdetta toimialueellamme jonka lisäksi vuokra-asuntoja kuukausittain tarjolla keskimäärin 10-15 kpl. Laaja kohdemäärämme takaa mittavan kontaktipohjan asuntoa etsiviin sekä myös kattavan, ajantasaisen, hintanäkemyksen jota monet pienemmät välitysliikkeet eivät voi tarjota.

Aktiivista ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Etelä-Kymenlaaksossa

Yhteystiedot

Haminan toimipiste:
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Kotkan toimipiste:
Keskuskatu 27, 48100 KOTKA

Puhelin: 05-3455 220
Y-tunnus 1582659-3


fi fi fi

Kymen Asunto Agentti Oy LKV

Aktiivista ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Etelä-Kymenlaakson alueella.

Välityksessämme on jatkuvasti n. 120 (+/- 10) myyntikohdetta toimialueellamme jonka lisäksi vuokra-asuntoja kuukausittain tarjolla keskimäärin 10-15 kpl. Laaja kohdemäärämme takaa mittavan kontaktipohjan asuntoa etsiviin sekä myös kattavan, ajantasaisen, hintanäkemyksen jota monet pienemmät välitysliikkeet eivät voi tarjota.

Olemme Facebookissa